• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
NLP Starter

NLP Starter

NLP Starter je edukacija koja sadržajno pokriva uvodni dio programa NLP Practitioner . Na ovoj edukaciji imate priliku upoznati se sa osnovama Neuro-lingvističkog programiranja i njihovim primjenom u osobnom i profesionalnom životu. Kroz osobno iskustvo primjenjuju se vrlo učinkoviti NLP alati za bolje upoznavanje sebe samih, efikasniju komunikaciju, te razvijajnje osobne i poslovne uspješnosti. 

Ukoliko po završetku NLP Starter uvidite, da biste željeli proširiti znanja i ovladati novim vještinama na ovom području, imate mogućnost nastaviti edukaciju u okviru programa NLP Practitioner,  na način, da se priključite drugom modulu NLP Practitioner. 

Po završetku NLP Starter edukacije dobivate Potvrdu o sudjelovanju sa popisom obrađenih sadržaja.

Sadržaj edukacije:

  • Osnove NLP-a: koji su osnovni koncepti i načela NLP-a, zašto je NLP znanost o uspjeha, koji su stupovi uspjeha
  • Kalibriranje: kako moć zapažanja i fleksibilnost vode ka bržem i lakšem postizanju željenih rezultata, kako otkriti neverbalne signale drugih i kako ih koristiti za poboljšanje komunikacije
  • Reprezentativni sustavi: kako prepoznati i pozitivno utjecati na komunikacijski ”kanal” kod sebe i sugovornika
  • Rapport: kako uspostaviti optimalan kontakt sa drugom osobom, prilagoditi joj se i usmjeravati, kako uspostaviti most povjerenja
  • Peacing i leading: kako voditi komunikaciju, kako razviti vještine brze prilagodbe sa različitim sugovornicima, kako postići da me sugovornik razumije

Trajanje i način provođenja edukacije:

Edukacija traje dva i pol dana, ukupno 20 sati  i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.

Održava se uživo i/ili online. U slučaju nepredviđenih okolnosti vezanih uz pandemiju, edukacija će se održati online.


Preduvjet: nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Cijena treninga: 160,00 eura/ 1.205,12 (za rane prijave, najkasnije mjesec dana prije početka edukacije 10% popusta). Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%.

U cijenu su uključeni svi materijali i Potvrda o pohađanju edukacije sa popisom obrađenih sadržaja u ime tvrtke Inner Code d.o.o.

Odlučite li se za nastavak edukacije priključivanjem drugom modulu NLP Practitioner, cijena NLP Practitioner bit će umanjena za uplaćeni iznos.

Način plaćanja:

Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa.

Prijava je obavezna putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.

Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije u iznosu 500kn prije početka edukacije.U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (iz uživo u online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.
Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2023 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.