• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
NLP Starter

NLP Starter

NLP Starter je uvodni trening na kojem imate priliku upoznati se sa osnovama Neuro-lingvističkog programiranja i njihovim primjenom u osobnom i profesionalnom životu. Kroz osobno iskustvo primjenjuju se vrlo učinkoviti NLP alati za bolje upoznavanje sebe samih, efikasniju komunikaciju, te razvijajnje osobne i poslovne uspješnosti. NLP Starter dio je programa NLP PractitionerUkoliko po završetku NLP Starter uvidite, da biste željeli proširiti znanja i ovladati novim vještinama na ovom području, imate mogućnost nastaviti edukaciju u okviru programa NLP Practitioner,  na način, da se priključite drugom modulu NLP Practitioner.  

Sadržaj edukacije:

  • Osnove NLP-a: koji su osnovni koncepti i načela NLP-a, zašto je NLP znanost o uspjeha, koji su stupovi uspjeha
  • Kalibriranje: kako moć zapažanja i fleksibilnost vode ka bržem i lakšem postizanju željenih rezultata, kako otkriti neverbalne signale drugih i kako ih koristiti za poboljšanje komunikacije
  • Reprezentativni sustavi: kako prepoznati i pozitivno utjecati na komunikacijski ”kanal” kod sebe i sugovornika
  • Rapport: kako uspostaviti optimalan kontakt sa drugom osobom, prilagoditi joj se i usmjeravati, kako uspostaviti most povjerenja
  • Peacing i leading: kako voditi komunikaciju, kako razviti vještine brze prilagodbe sa različitim sugovornicima, kako postići da me sugovornik razumije

Trajanje i način provođenja edukacije:

Edukacija traje dva i pol dana, ukupno 20 sati  i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.

Održava se uživo i online istovremeno. Polaznici koji ne mogu iz bilo kojih razloga pristupiti edukaciji uživo, bit će im omogućeno praćenje i sudjelovanje online. U slučaju nepredviđenih okolnosti vezanih uz pandemiju, edukacija će se održati online.


Preduvjet: nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Cijena treninga: 1.500,00 kn 

U cijenu su uključeni svi materijali i Potvrda o pohađanju edukacije sa popisom obrađenih sadržaja.

Odlučite li se za nastavak edukacije priključivanjem drugom modulu NLP Practitioner, cijena NLP Practitioner bit će umanjena za uplaćeni iznos.

Način plaćanja:

Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa.

Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama.

Za rane prijave (najmanje mjesec dana prije početka edukacije) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%.

Prijava je obavezna putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.

Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije u iznosu 500kn prije početka edukacije.U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (iz uživo u online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.
Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.