• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
O nama

O nama

Inner Code d.o.o. osnovan je sa svrhom prenošenja znanja i vještina koje omogućavaju život ispunjen zdravljem, zadovoljstvom i srećom.
Radimo individualno i grupno na način da kompetentno odabiremo najučinkovitiju metodu za pojedinu temu i klijenta. Primijenjujemo etička načela odgovornosti, stručnosti, povjerljivosti i brinemo za dobrobit klijenata.

U radu koristimo suvremene licencirane coaching metode i tehnike kao što su  Neuro-lingvističko programiranje (NLP), Wingwave®, Autogeni trening po Schultzu, Progresivna relaksacija mišića po Jacobsonu, Imaginativne obiteljske konstelacije, Magic Words®, ThetaHealing®, Hipnoza, Mindfulness, Su Jok, Quantum Entrainment te Kvantna harmonizacija.

Osnivačica i vlasnica tvrtke Inner Code je Andrea Vidmar, prof.

Profesorica latinskog i španjolskog jezika nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu sa đacima i studentima,  te sustavnog obrazovanja iz područja primijenjene psihologije, osniva svoju vlastitu tvrtku za osobni i profesionalni razvoj, u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualna savjetovanja i interaktivne radionice.Kvalifikacije i certifikati


Prof. latinskog i španjolskog jezika
 (Sveučilište u Zagrebu – Filozofski fakultet) 

Savjetodavna terapeutkinja iz Neuro-lingvističke psihoterapije (NLPt) (Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren i HANLP-Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja)
Wingwave® Coach (NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
NLC – Master Coach  (Gesellschaft fur Neurolinguistisches Coaching, Besser-Siegmund-Institut)

Thetahealing® instruktorica (THInK)

NLP Trainer (DVNLP – Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren, IN – International NLP Institutes Berlin, NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)

NLP Coach Master Trainer,ICI (International Association of Coaching Institutes)
Magic Words® Coach (Besseser–Siegmund–Institut)
Mental Coach (Besseser–Siegmund–Institut)
Učiteljica Autogenog treninga po Schultzu (NLP & Coaching Akademia)
Učiteljica Progresivne relaksacije mišića po Jackobsonu (NLP & Coaching Akademia)

Imaginativne obiteljske konstelacije (NLP & Coaching Akademia, HANLP – Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja, CCA)
Quantum Entrainment (dr. Frank J. Kinslow)
Ciljana Kvantna Harmonizacija (Spiritus Movens)
Su Jok Therapy (International Su Jok Therapy Assotiation)
Hypnosis Practitioner, WHO

Mindfulness Master Trainer, In-Me (Institutes for Mindfulness Evolving)

* * *

Andrea pronalazi svoju neiscrpnu inspiraciju i radost u radu s ljudima. Njena životna misija je prenošenje znanja i iskustava kako bi nadahnula druge da uvide kako je pozitivna i željena promjena uvijek moguća i da za nju nikad nije kasno.

* * *

„Duboko vjerujem da je zov vlastite duše konstantan, da neprekidno vibrira našim bićem bili mi toga svjesni ili ne. Povremeno, kao da utihne, ode u drugi plan, jer smo zaokupljeni „životom”, željama i vlastitim očekivanjima. No, što god radili, gdje god bili, kakvu god „ulogu igrali”, taj fini, slatki, zamamni zvuk „zvecka” našom nutrinom. Samo je pitanje vremena kada ćemo ga osvijestiti i napokon mu dozvoliti da „eksplodira” u svoj  punini, ljepoti i radosti. Tek tada, kako ja to vidim, nastupa onaj najljepši i najvredniji trenutak, trenutak spoznaje bivanja karikom u veličanstvenom lancu kreacije.“

Andrea Vidmar

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.