• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Andrea Vidmar, prof.


Profesorica latinskog i španjolskog jezika nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu sa đacima i studentima,  te potom u poslovnom okruženju, osniva svoju vlastitu tvrtku za osobni i profesionalni razvoj, u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualna savjetovanja i interaktivne radionice.

Posebne uspjehe postigla je upravo Thetahealing® tehnikom kojom se bavi se od 2007. godine. (petnaest  praktičarskih i devet instruktorskih certifikata), a 2014. godina bila je i „teacher assistant“ na seminarima Vianne Stibal (osnivačice tehnike).
Kvalifikacije i certifikati


Prof. latinskog i španjolskog jezika
 (Sveučilište u Zagrebu – Filozofski fakultet)
ThetaHealing® praktičar i instruktor (THInK®)
Wingwave® Coach (NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
NLP Savjetni, DVNLPt (Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren i HANLP-Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja)
NLC – Master Coach  (Gesellschaft fur Neurolinguistisches Coaching, Besser-Siegmund-Institut)

NLP Trainer (DVNLP – Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren, IN – International NLP Institutes Berlin, NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)

Coach Mater Trainer, ICI (International Association of Coaching Institutes - ICI)
Magic Words® Coach (Besseser–Siegmund–Institut, Hamburg))
Mental Coach (Besseser–Siegmund–Institut)
Imaginativne obiteljske konstelacije (NLP & Coaching Akademia, HANLP – Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja, CCA)
Učiteljica Autogenog treninga po Schultzu (NLP & Coaching Akademia)
Učiteljica Progresivne relaksacije mišića po Jackobsonu (NLP & Coaching Akademia)
Quantum Entrainment (dr. Frank J. Kinslow)
Ciljana Kvantna Harmonizacija (Spiritus Movens)
Su Jok Therapy (International Su Jok Therapy Assotiation)
Hypnosis Practitioner, WHO

Mindfulness Mater Trainer, In-Me (Institutes for Mindfulness Evolving)

* * *

Andrea pronalazi svoju neiscrpnu inspiraciju i radost u radu s ljudima. Njena životna misija je prenošenje znanja i iskustava kako bi nadahnula druge da uvide kako je pozitivna i željena promjena uvijek moguća i da za nju nikad nije kasno.

* * *

„Duboko vjerujem da je zov vlastite duše konstantan, da neprekidno vibrira našim bićem bili mi toga svjesni ili ne. Povremeno, kao da utihne, ode u drugi plan, jer smo zaokupljeni „životom”, željama i vlastitim očekivanjima. No, što god radili, gdje god bili, kakvu god „ulogu igrali”, taj fini, slatki, zamamni zvuk „zvecka” našom nutrinom. Samo je pitanje vremena kada ćemo ga osvijestiti i napokon mu dozvoliti da „eksplodira” u svoj  punini, ljepoti i radosti. Tek tada, kako ja to vidim, nastupa onaj najljepši i najvredniji trenutak, trenutak spoznaje bivanja karikom u veličanstvenom lancu kreacije.“

Andrea Vidmar

Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2023 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.