O nama
Ispis

O nama

Inner Code d.o.o. osnovan je sa svrhom prenošenja znanja i vještina koje omogućavaju život ispunjen zdravljem, zadovoljstvom i srećom.
Radimo individualno i grupno na način da kompetentno odabiremo najučinkovitiju metodu za pojedinu temu i klijenta. Primijenjujemo etička načela odgovornosti, stručnosti, povjerljivosti i brinemo za dobrobit klijenata.

U radu koristimo suvremene licencirane coaching metode i tehnike kao što su  Neuro-lingvističko programiranje (NLP), Wingwave®, Autogeni trening po Schultzu, Progresivna relaksacija mišića po Jacobsonu, Imaginativne obiteljske konstelacije, Magic Words®, ThetaHealing®, Hipnoza, Mindfulness, Su Jok, Quantum Entrainment te Kvantna harmonizacija.

Osnivačica i vlasnica tvrtke Inner Code je Andrea Vidmar, prof.

Profesorica latinskog i španjolskog jezika nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu sa đacima i studentima,  te sustavnog obrazovanja iz područja primijenjene psihologije, osniva svoju vlastitu tvrtku za osobni i profesionalni razvoj, u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualna savjetovanja i interaktivne radionice. Članica je Hrvatske komore psihoterapeuta.Kvalifikacije i certifikati

* * *

Andrea pronalazi svoju neiscrpnu inspiraciju i radost u radu s ljudima. Njena životna misija je prenošenje znanja i iskustava kako bi nadahnula druge da uvide kako je pozitivna i željena promjena uvijek moguća i da za nju nikad nije kasno.

* * *

„Duboko vjerujem da je zov vlastite duše konstantan, da neprekidno vibrira našim bićem bili mi toga svjesni ili ne. Povremeno, kao da utihne, ode u drugi plan, jer smo zaokupljeni „životom”, željama i vlastitim očekivanjima. No, što god radili, gdje god bili, kakvu god „ulogu igrali”, taj fini, slatki, zamamni zvuk „zvecka” našom nutrinom. Samo je pitanje vremena kada ćemo ga osvijestiti i napokon mu dozvoliti da „eksplodira” u svoj  punini, ljepoti i radosti. Tek tada, kako ja to vidim, nastupa onaj najljepši i najvredniji trenutak, trenutak spoznaje bivanja karikom u veličanstvenom lancu kreacije.“

Andrea Vidmar