Ispis

Andrea Vidmar, prof.


Profesorica latinskog i španjolskog jezika nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu sa đacima i studentima,  te potom u poslovnom okruženju, osniva svoju vlastitu tvrtku za osobni i profesionalni razvoj, u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualna savjetovanja i interaktivne radionice.

Posebne uspjehe postigla je upravo Thetahealing® tehnikom kojom se bavi se od 2007. godine. (petnaest  praktičarskih i devet instruktorskih certifikata), a 2014. godina bila je i „teacher assistant“ na seminarima Vianne Stibal (osnivačice tehnike).
Kvalifikacije i certifikati


Prof. latinskog i španjolskog jezika
 (Sveučilište u Zagrebu – Filozofski fakultet)
ThetaHealing® praktičar i instruktor (THInK®)
Wingwave® Coach (NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
NLP Savjetni, DVNLPt (Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren i HANLP-Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja)
NLC – Master Coach  (Gesellschaft fur Neurolinguistisches Coaching, Besser-Siegmund-Institut)

NLP Trainer (DVNLP – Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren, IN – International NLP Institutes Berlin, NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)

Coach Mater Trainer, ICI (International Association of Coaching Institutes - ICI)
Magic Words® Coach (Besseser–Siegmund–Institut, Hamburg))
Mental Coach (Besseser–Siegmund–Institut)
Imaginativne obiteljske konstelacije (NLP & Coaching Akademia, HANLP – Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja, CCA)
Učiteljica Autogenog treninga po Schultzu (NLP & Coaching Akademia)
Učiteljica Progresivne relaksacije mišića po Jackobsonu (NLP & Coaching Akademia)
Quantum Entrainment (dr. Frank J. Kinslow)
Ciljana Kvantna Harmonizacija (Spiritus Movens)
Su Jok Therapy (International Su Jok Therapy Assotiation)
Hypnosis Practitioner, WHO

Mindfulness Mater Trainer, In-Me (Institutes for Mindfulness Evolving)

* * *

Andrea pronalazi svoju neiscrpnu inspiraciju i radost u radu s ljudima. Njena životna misija je prenošenje znanja i iskustava kako bi nadahnula druge da uvide kako je pozitivna i željena promjena uvijek moguća i da za nju nikad nije kasno.

* * *

„Duboko vjerujem da je zov vlastite duše konstantan, da neprekidno vibrira našim bićem bili mi toga svjesni ili ne. Povremeno, kao da utihne, ode u drugi plan, jer smo zaokupljeni „životom”, željama i vlastitim očekivanjima. No, što god radili, gdje god bili, kakvu god „ulogu igrali”, taj fini, slatki, zamamni zvuk „zvecka” našom nutrinom. Samo je pitanje vremena kada ćemo ga osvijestiti i napokon mu dozvoliti da „eksplodira” u svoj  punini, ljepoti i radosti. Tek tada, kako ja to vidim, nastupa onaj najljepši i najvredniji trenutak, trenutak spoznaje bivanja karikom u veličanstvenom lancu kreacije.“

Andrea Vidmar