ThetaHealing® THETA RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE
Ispis

ThetaHealing® THETA RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE

Jeste li spremni pronaći pravi RITAM u svom životu?

Ovaj tečaj podučava Viannine tajne gubitka kilograma. No, on nije samo tečaj za mršavljenje! To je pronalazak pravog ritma za vaš um, tijelo i duh.

Ako smatrate da imate prekomjernu ili premalu težinu, ne osjećate se ugodno usvom tijelu, ThetaHealing® tehnika vam nudi novi, drugačiji pristup rješavanju vašeg problema.

Uzroci neravnoteže tijela često su razni strahovi (strah od gladi, neimaštine…) i vjerovanja, koja su vrlo često naslijeđena od predaka. Ponekad se radi i o duboko ukorijenjenih stavovima okoline u kojoj živimo (npr. Žuti žutuju, crveni putuju ili Mršav je, sigurno je bolestan. i sl.). Često su i emocije poput krivnje, ljutnje, zamjeranja, koje zadržavamo u sebi, uzrok zbog kojeg  ne uspijevamo postići željenu težinu. Takva i slična vjerovanja i osjećaji sprječavaju nas da postignemo balans u sebi, svoju idealnu težinu. Rješavanjem uzroka, mijenja se i posljedica. Upravo to su teme na kojima radimo na ovom tečaju.

Naučit ćete:

Preduvjet: Thetahealing® Osnovni i Napredni DNK tečaj, te Kopaj dublje 

Trajanje tečaja: od 17:00 do 21:00

Cijena: 70 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 40 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. 

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. 

U cijenu su uključeni:

Po uspješnom završetku seminara dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge).

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.