• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ThetaHealing® THETA RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE

ThetaHealing® THETA RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE

Jeste li spremni pronaći pravi RITAM u svom životu?

Ovaj tečaj podučava Viannine tajne gubitka kilograma. No, on nije samo tečaj za mršavljenje! To je pronalazak pravog ritma za vaš um, tijelo i duh.

Ako smatrate da imate prekomjernu ili premalu težinu, ne osjećate se ugodno usvom tijelu, ThetaHealing® tehnika vam nudi novi, drugačiji pristup rješavanju vašeg problema.

Uzroci neravnoteže tijela često su razni strahovi (strah od gladi, neimaštine…) i vjerovanja, koja su vrlo često naslijeđena od predaka. Ponekad se radi i o duboko ukorijenjenih stavovima okoline u kojoj živimo (npr. Žuti žutuju, crveni putuju ili Mršav je, sigurno je bolestan. i sl.). Često su i emocije poput krivnje, ljutnje, zamjeranja, koje zadržavamo u sebi, uzrok zbog kojeg  ne uspijevamo postići željenu težinu. Takva i slična vjerovanja i osjećaji sprječavaju nas da postignemo balans u sebi, svoju idealnu težinu. Rješavanjem uzroka, mijenja se i posljedica. Upravo to su teme na kojima radimo na ovom tečaju.

Naučit ćete:

  • kako nahraniti tijelo najboljim osjećajima i hranom za koju će vas tijelo nagraditi
  • kako na originalan,  lak i zabavan načim pokrenuti se na tjelovježbu i ovaj puta ustrajati.
  • pravilo 8 minuta
  • Vianninu tajnu vježbu 

Preduvjet: Thetahealing® Osnovni i Napredni DNK tečaj, te Kopaj dublje 

Trajanje tečaja: od 17:00 do 21:00

Cijena: 70 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 40 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. 

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. 

U cijenu su uključeni:

  • knjiga "ThetaHealing® -Theta ritmom do savršene težine" na hrvatskom jeziku autorice Vianne Stibal
  • Priručnik na hrvatskom jeziku

Po uspješnom završetku seminara dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge).

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.


Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2022 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.