ThetaHealing® SRODNE DUŠE
Ispis

ThetaHealing® SRODNE DUŠE

Thetahealing® tečaj Srodne duše namijenjen je svima onima koji još uvijek tragaju za svojom srodnom dušom ili žele poboljšati svoj već postojeći partnerski odnosOvaj tečaj je predivna mogućnost otkrivanja onoga za čim istinski žudimo u partnerskom odnosu.

Dođite i otkrijete što je to što možda nedostaje u vašem odnosu i dozvolite nam da vam pomognemo da probudite i ojačate osjećaj samopouzdanja, da pronađete svoju srodnu dušu ili da nanovo oživite staru iskru ljubaviUpamtite, ljubav je svuda oko nas, no, ukoliko niste otvoreni ili dovoljno svjesni svijeta oko vas, može lako proći mimo, a da niti ne primijetite!

Na ovom tečaju imate priliku:  


Preduvjet
: Thetahealing® Osnovni  i Napredni DNK, te Kopaj dublje tečaj

Trajanje: puna dva dana od 09:00 do 17:00 

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati seminar cijena je 150 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za rane prijave (najmanje mjesec dana prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan seminara ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. 

U cijenu su uključeni:

Po uspješnom završetku edukacije dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge).


PRIJAVA putem naše prijavnice OVDJE ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 18 28 122.