• +385 98 18 28 122
 • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ThetaHealing® SRODNE DUŠE

ThetaHealing® SRODNE DUŠE

Ovaj tečaj je namijenjen svima onima koji još uvijek tragaju za svojom srodnom dušom ili žele poboljšati svoj već postojeći partnerski odnos.

Ovaj tečaj je predivna mogućnost otkrivanja onoga za čim istinski žudimo u partnerskom odnosu.

Dođite i otkrijete što je to što možda nedostaje u vašem odnosu i dozvolite nam da vam pomognemo da probudite i ojačate osjećaj samopouzdanja, da pronađete svoju srodnu dušu ili da nanovo oživite staru iskru ljubavi.

Upamtite, ljubav je svuda oko nas, no, ukoliko niste otvoreni ili dovoljno svjesni svijeta oko vas, može lako proći mimo, a da niti ne primijetite!


Na ovom seminaru imate priliku:
 

 • dobiti odgovore na mnogobrojna pitanja iz partnerskih odnosa, kao npr. Što je to srodna duša?, Postoji li za mene moja srodna duša?, Hoću li ju prepoznati?, Što je to ljubav?, Jesam li vrijedan/na biti voljenim/om?
 • naučiti  kako pronaći i prepoznati svoju najpodobniju srodnu dušu
 • naučiti razliku između srodne duše i vaše duhovne obitelji
 • otkriti i promijeniti ona ograničavajuća vjerovanja koja sprečavaju da vaša „posebna osoba“ uđe u vaš život
 • steći dublji uvid u muško-ženske odnose
 • naučiti kako na najbolji način manifestirati svoju srodnu dušu
 • naučit ćete kako cijeniti sebe kako bi vas i drugi cijenili...


Preduvjet pohađanja edukacije
: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminar

Trajanje edukacije: puna dva dana od 09:00 do 17:00 

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati seminar cijena je 150 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). 

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan seminara ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za rane prijave (najmanje 2 mjeseca prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

U cijenu su uključeni:

 • ThetaHealing® seminar Srodne duše
 • Priručnik na hrvatskom jeziku
 • Knjiga u hrvatskom prijevodu „Pronađi svoju srodnu dušu pomoću tehnike Theta iscjeljivanja“ autorice Vianne Stibal

Po uspješnom završetku edukacije dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge) o završenom Srodne duše seminaru kao Thetahealing praktičar.

Uvjeti za dobivanje certifikata: 100% prisustvovanje seminaru

Posebna pogodnost za polaznike Thetahealing® edukacija podučavanih od strane licencirane instruktorice Andree Vidmar, su periodički besplatni Thetahealing® webinari – vježbaonice. Ovo je osobna odluka instruktorice i poklon njezinim polaznicima, kao podrška u prakticiranju tehnike nakon zavaršenog tečaja.

PRIJAVA putem naše prijavnice OVDJE ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 18 28 122.


Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.