ThetaHealing® RAD SA ŽIVOTINJAMA
Ispis

ThetaHealing® RAD SA ŽIVOTINJAMA

Ovaj jedinstveni tečaj osmišljen je za sve one koji vole životinje i osjećaju duboku povezanost i naklonost prema svim živim bićima. Vrlo je iscjeljujući i za one koji gaje iz nekog razloga strah od pojedinih životinja.

Na tečaju ćete:

S razumijevanjem životinjskog kraljevstva, imamo mogućnost dobiti uvid u našu ljudsku narav i način postojanja.

 

Preduvjet: Thetahealing® Osnovni i Napredni DNK, te Kopaj dublje tečaj

Trajanje: 1 dan od 09:00 do 18:00 

Cijena: 130 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 90 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za rane prijave (najmanje mjesecdana prije početka tečaja) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. 

U cijenu su uključeni:

Po uspješnom završetku tečaja dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge).

PRIJAVA putem naše prijavnice OVDJE ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 18 28 122.