ThetaHealing® NAPREDNI DNK
Ispis

ThetaHealing® NAPREDNI DNK

Napredni DNK tečaj nastavlja se na sadržaje Osnovnog DNK,  proširuje već stečena znanja, čime dobivate dublje razumijevanje sedam nivoa postojanja.

Ovaj tečaj donosi duboka iskustva. Intenzivno se radi na čišćenjima energija starih, ukorijenjenih zamjeranja, ljutnje, ogorčenosti. Ove energije, dok god ih zadržavate u tijelu, silno vam konzumiraju životnu energiju i snagu. Kada se otpuste, nastupa olakšanje i ubrzava se napredak u životu, što se najlakše može primijetiti u onim životnim područjima, u kojima ste do tada imali očigledne prepreke.

Po završetku Naprednog DNK seminara, polaznici dobivaju čvrste temelje u osnovama ThetaHealing® tehnike.

Na Napredom DNK tečaju ćete:

Preduvjet: završeni ThetaHealing® Osnovni DNK

Trajanje edukacije: tri puna dana od 09:00 do 17:30

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 200 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za rane prijave (najmanje mjesec dana prije početka tečaja) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. 

U cijenu su uključeni:

Po uspješnom završetku edukacije dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge).

Uvjeti za dobivanje certifikata: 100% prisustvovanje tečaju

Posebna pogodnost za polaznike Thetahealing® edukacije podučavanih od strane licencirane instruktorice Andree Vidmar, organiziraju se periodični besplatni Thetahealing® webinari – vježbaonice. Ovo je osobna odluka instruktorice i poklon njezinim polaznicima, kao podrška u prakticiranju tehnike nakon završenog tečaja.

PRIJAVA putem naše prijavnice OVDJE ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 18 28 122.