• +385 98 18 28 122
 • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ThetaHealing® KOPAJ DUBLJE

ThetaHealing® KOPAJ DUBLJE

Što je to kopanje?

ThetaHealing® tehnika poznata je po tome što dolazi do izvora naših problema.

Proces dolaska do uzroka problema u Thetahealing® tehnici podučava se pod nazivamo "kopanje".  Ovaj pristup u formi razgovora vam omogućava , da otkrijete, na svjesnoj razini nepristupačne misli i uvjerenja koja vas mogu blokirati u raznim aspektima života.

Zašto ovaj seminar?

 • Ovaj seminar je osmišljen kako bi svi ThetaHealing® praktičari bili dobro uvježbani u ovoj vrijednoj tehnici i kako bi dobili čvrste temelje i smjernice koje su im potrebne, da bi bili sigurni u kopanju i pronašli temeljna uvjerenja kod sebe i svojih klijenata.
 • Ako ne uspijemo prepoznati istinsku bit i uzrok problema, nećemo znati koje uvjerenje mijenjati. To također može značiti, da promjene koje napravite mogu biti samo privremene, a nerazriješena negativna uvjerenja mogu biti prepreka istinskom iscjeljenju.
 • Iskustveno ćete proći razne tehnike kopanja, kako biste mogli primijeniti onu koja vam najbolje odgovara s obzirom na temu na kojoj radite.
 • Naučit ćete kako raditi kopanje ako je tema:
  • strah,
  • zamjeranje,
  • bolest (2 načina),
  • želja/cilj koji se ne ostvaruje,
  • genetski/od predaka nošen problem,
  • prepreke koje nosimo iz kolektivne svijesti/dubokih sjećanja duše
  • vjerovanje da je nešto nemoguće
 • Ova tečaj namijenjen je svim praktičarima i učiteljima koji žele steći dublji uvid i jasnu viziju ove tehnike i ujedno je prilika da razriješite neke teme koje niste uspjeli na drugim tečajevima.

 

Što nakon seminara?

Završetkom seminara Kopaj dublje, steći ćete vještinu, znanje i iskustvo kako biste nastavili tehniku kopanja u radu na sebi i sa drugima.

Po završetku seminara imate sve preduvjete za nastavak obrazovanja iz područja Thetahealing® tenike, jer je ovaj tečaj postao preduvjet za sve tečajeve izuzev Osnovnog, Naprednog i Djecu duge. Ujedno vam omogućava, da krenete  u smjeru učitelja Thetahealing® tehnike. Stjecanjem znanja i vještina na Osnovnim, Naprednom i Kopaj dublje seminaru, prema pravilima THInK-a imate mogućnost učiti za učitelja Osnovnog DNK seminara.

Preduvijet pohađanja edukacije: Osnovni DNK i Napredni DNK seminar

Trajanje edukacije: puna 2 dana od 09:00 do 17:00 

 

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 150 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). 

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za rane prijave (najmanje 2 mjeseca prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

U cijenu su uključeni:

 • knjiga Theta iscjeljivanje Tehnika kopanja, autor: Vianna Stibal
 • priručnik za praktičare na hrvatskom jeziku ThetaHealing® Kopaj dublje  

Po uspješnom završetku edukacije dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge) o završenom Kopaj dublje seminaru kao Thetahealing praktičar.

Uvjeti za dobivanje certifikata: 100% prisustvovanje seminaru

Posebna pogodnost za polaznike Thetahealing® edukacija podučavanih od strane licencirane instruktorice Andree Vidmar, su periodički besplatni Thetahealing® webinari – vježbaonice. Ovo je osobna odluka instruktorice i poklon njezinim polaznicima, kao podrška u prakticiranju tehnike nakon završenog seminara.

PRIJAVA putem naše prijavnice OVDJE ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 18 28 122.


Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.