• +385 98 18 28 122
 • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ThetaHealing® IGRA ŽIVOTA

ThetaHealing® IGRA ŽIVOTA

ThetaHealing® tečaj Igra života nastao je kao plod suradnje Vianne Stibal i Hiroyukia Miyazakia (2011. godine odobren je kao ThetaHealing® izborni seminar).

Hiroyuki Miyazaki je 17 godina radio kao voditelj projekata i manager na Wall Streetu. Upoznavši se sa ThetaHealing® tehnikom spoznao je, da je, ne samo moguće nego i potrebno, uključiti duhovnost u poslovanje. Taj spoj je dobitna kombinacija, što dokazuju mnogobrojna iskustva polaznika ovog tečaja:

 • povećao im se prihod (čak višestruko),
 • porasla je motivacija za rad
 • osjetili su veće zadovoljstvo u svom  poslovnom okruženju…

Na ovom tečaju ćete kroz 7 koraka

 • otkloniti blokade zbog kojih ste još uvijek podložni utjecaju okoline, obitelji, kolega, partnera
 • otpustiti traume
 • pripremiti se za prihvaćanje obilja
 • formirati jasnu viziju vlastite budućnosti, popraćenu snažnim osjećajem radosti
 • pokrenuti viziju uspjeha u smjeru njezine realizacije
 • saznati kako kreirati posao onakav kakav želite...

Preduvjet pohađanja edukacije: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminar

Trajanje edukacije: puna tri dana od 10:00 do 18:00

Cijena: 370 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 260 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za rane prijave (najmanje 2 mjeseca prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

U cijenu su uključeni:

 • ThetaHealing® seminar Igra života
 • Priručnik na hrvatskom jeziku

Po uspješnom završetku seminara dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge) o završenom Igra života seminaru kao ThetaHelaing® praktičar.

Uvijet za dobivanje certifikata je 100% prisustvovanje seminaru.

Posebna pogodnost za polaznike Thetahealing® tečajeva podučavanih od strane licencirane instruktorice Andree Vidmar, su periodički besplatni Thetahealing® webinari – vježbaonice. Ovo je osobna odluka instruktorice i poklon njezinim polaznicima, kao podrška u prakticiranju tehnike nakon zavaršenog tečaja.

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.


Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.