ThetaHealing® DJECA DUGE
Ispis

ThetaHealing® DJECA DUGE

Drevno havajsko proročanstvo kaže:

Svijet će biti spreman za promjenu kada se vrate duge.

To vrijeme je sada i ovdje!

Djecu duge ne čine samo djeca, već i odrasli. Biti dijete duge je stanje duha. To su iznimno senzibilna bića i imaju izrazito naglašenu intuiciju. Posjeduju sjećanja na druga vremena i mjesta i sa sobom donose bezuvjetnu ljubav i strpljenje. Ona znaju kako transformirati energiju oko sebe. To su osobe pune ljubavi koje imaju sposobnost širiti vedrinu, radost, ljubav na svoju okolinu.

Ovaj tečaj  će vam pružiti niz novih alata za rad sa djecom (bilo u privatnom ili profesionalnom životu) sa kojima ćete im moći pomoći, da svoje intuitivne sposobnosti koriste svjesno, kontrolirano i za  njihovo najveće dobro.

Danas se mnogi odrasli ljudi uz praksu i koristeći svoju intuiciju mijenjaju u Djecu duge.

Djeca duge je jedan od najmaštovitijih i najrazigranijih ThetaHealing® tečajeva.

Kroz niz zanimljivih, zabavnih, te istovremeno duboko transformirajućih vježbi saznat ćete kako:

Tečaj je, osim odraslima,  namijenjen i djeci i mladima. Vianna je s velikom ljubavlju prilagodila i dizajnirala edukaciju za nekoliko dobnih skupina:

Za djecu je tečaj podijeljen u 16 lekcija (dolazaka) u trajanju od 2 sata svaki. Tečaj je u potpunosti prilagođen dobnoj skupini djece i mladih. Održava se na tjednoj bazi ili tijekom školskih praznika. Za djecu i mlade nema uvjeta za prisustvovanje tečaju. Za više informacija kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Odrasli pohađaju edukaciju u trajanju od 4 uzastopna dana.

Preduvjet: nema

Trajanje: puna četiri dana od 10:00 do 18:00

Cijena: 600 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 260 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za rane prijave (najmanje mjesec dana prije početka tečaja) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. 

U cijenu su uključeni:

Po uspješnom završetku seminara dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge).


Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.