ThetaHealing® tehniku utemeljila je i razvila Vianna Stibal 1995. godine tijekom svog osobnog „putovanja“ ka ozdravljenju. Iscijelila se od raka bedrene kosti primijenivši na sebi drevno znanje povezivanja s Energijom stvaranja.

 

ThetaHealing® tehnika je meditavna i duhovna tehnika, ne pripada niti jednom religijskom sustavu, no poštuje ih sve. Uči i podučava ljude svih religija i uvjerenja, jer omogućava da shvatimo da smo svi povezani sa jedinstvenim, zajedničkim Izvorom, da smo svi dio iste predivne energije Stvaranja.

 

 

ThetaHealing® tehnikom imamo mogućnost otkriti temeljni uzrok nekog problema. To se postiže svjesnim korištenjem theta moždanih valova u potpuno budnom stanju . Postići theta stanje toliko je prirodno i lako poput disanja, jer su to valovi koje mozak prirodno stvara u REM fazi sna.

 

U theta stanju direktno komuniciramo i radimo s Najvišom svijesti, čistom Energijom stvaranja i na taj način mijenjamo ograničavajuće programe pohranjene u našoj podsvijesti, one koji su nas i doveli do problema. Tako potičemo tjelesno, mentalno, duhovno i emocionalno iscjeljenje. Rezultat je pozitivna transformacija u raznim područjima života (zdravlje, ljubav, novac…).

 

Od 1995. godine pa do danas Vianna i njezini učenici, Theta praktičari uspješno tretiraju ThetaHealing® tehnikom najrazličitije probleme. Metoda se pokazala vrlo uspješnim i u biznisu, obiteljskim i partnerskim odnosima, odnosu prema vlastitom tijelu, podizanju osjećaja vlastite vrijednosti, kao i u radu sa životnjama.

 

Da biste saznali više o Vianni Stibal i ThetaHealing® tehnici pogledajte na www.thetahealing.com.